ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon tvingas dansa med Lasse – mem vill inte byta

Patrik Wiren · 15 Mar 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Ann Lähdet går från ett "kylskåp" till ett annat...

Ann Lähdet går från ett "kylskåp" till ett annat... Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

LET'S DANCE De flesta är överens om att Lasse Brandebys övningar på dansgolvet snarare påminner om ett kylskåp än en danskung. Ändå är han segertippad i ”Let’s dance”.Hade domarnas poäng fått avgöra hade de åkt hem för länge sedan. Men det telefonröstande folket har varit av en helt annan åsikt. – Det är fantastiskt att man kunnat bjuda på någonting som folk tycker om på fredagarna, säger Ann Lähdet.– Men vi känner att det räcker nu. De andra är så duktiga och tränar otroligt mycket, så man hoppas för deras skull att de får vara kvar. Men det är inte mycket vi kan göra.

Erkänn att du ibland önskat att du hade en annan partner.– Nej, absolut inte! Det är en av landets folkkäraste komiker så det är fantastiskt att få dansa med honom. Lasse har sagt att du måste ha en ängels tålamod.– Jo, jag är ju van att undervisa eftersom jag har en dansskola uppe i Sundsvall där jag har elever i alla åldrar. Det är nog tur att jag har det i bagaget.  

klar

Artikellänk är kopierad

Patrik Wiren
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro