ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon vann megavinsten på 208 miljoner: "Jag bara skakar"

David Peterson · 4 Maj 2018
Uppdaterad 4 Maj 2018
Kvinna vann 208 miljoner.

Kvinna vann 208 miljoner. Foto: Pressbild


En kvinna i 60-årsåldern satsade 22 kronor och vann 208 miljoner. Kvinnan missade lottodragningen och det var först på torsdagskvällen som Svenska spel fick tag på henne och kunde berätta att hon vunnit megavinsten.

klar

Artikellänk är kopierad

Kvinnan hade inte en aningen om att hon plockat hem storvinsten, enligt ett pressmeddelande från Svenska spel. När spelföretaget försökte få tag på henne vägrade hon till en början att svara. De första tre samtalen klickade hon bort men den fjärde gången svarade hon.

– När jag gratulerade till 208 358 976 kronor blev det helt knäpptyst i luren och efter ett tag hördes ett svagt ”herregud”, säger Pierre Jonsson från Svenska spel i pressmeddelandet.

LÄS MER
Kvinna satsade 22 kronor – vann 208 miljoner

Sedan blev kvinnan tyst innan hon förklarade hur beskedet kändes.

– Jag bara skakar, vilken tur att jag inte såg dragningen. Då vet jag inte hur det hade slutat, sa kvinnan när företaget gav henne beskedet.

Kvinnan, som är hemmahörande i Partille, hade en onlineprenumeration på Lotto och Joker för 22 kronor. För Svenska spel berättar kvinnan att hon som mest vunnit 2 000 kronor tidigare.

– Jag är så glad men också chockad, jag tror inte jag kan resa på mig.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro