ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon vet vad du ska se

Pontus Hammarlund · 8 Sep 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Andrea Reuter har sett film i hela sitt liv och vet vad hon tycker. Tillsammans med C-G Karlsson recenserar hon film i Metro. 

Andrea Reuter har sett film i hela sitt liv och vet vad hon tycker. Tillsammans med C-G Karlsson recenserar hon film i Metro.  Foto: Lotta Imberg


Andrea Reuter ny filmrecensent i Metro och i SVT

klar

Artikellänk är kopierad

FILM. Andrea Reuter nöjer sig inte med Sveriges största filmprogram i tv. Nu blir hon kritiker i Sveriges största tidning också. Från och med i dag delar hon och C-G Karlsson på recensionsansvaret i Metro.•• Så du kan skriva också? – Det får man väl svar på i dag. Men det tycker jag nog. Filmkritik har jag skrivit i Filmjournalen i Finland. Annars har det mest varit tv. Men där skriver man ju faktiskt vad man ska säga. •• Ny recensent både i Sveriges största filmprogram ”Filmkrönikan” och i Sveriges största tidning, Metro. Hur känns det egentligen? – Det känns helt fantastiskt och lite nervöst. Men mest av allt är jag jävligt peppad. Jag har inget emot att det är många som får ta del av mina åsikter, jag har alltid varit en åsiktsstark person både privat och professionellt. •• Plötsligt är du Sveriges tyngsta filmtyckare. – Ja, haha. Det är galet men fantastiskt. Och även om jag inte hållt på med just filmkritik i mer än några år känner har jag en gedigen kunskap bakom mig. Ett helt liv av tyckande kring film och ett helt liv av att se film. Jag vet vad jag talar om.•• Vad tycker du om din Metro-kollega C-G Karlsson? – Han är grym. Vi har liknande filmsmak och liknande syn på film. Han är den kritiker, förutom Fredrik Sahlin då, som är min stora idol, som jag alltid tycker exakt likadant som. Det tycker jag är bra för då kan man lita på Metro. Det är inte så jättenoga vem av oss som har skrivit en recension.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro