ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Hon vill hjälpa till att bygga upp Sverige

Metro · 19 Feb 2018
Uppdaterad 18 Jun 2018
 Irenell & CO tar uppdrag över hela Sverige.

Irenell & CO tar uppdrag över hela Sverige. Foto: Kristofer Hedlund


Byggföretaget Irenell & CO har sedan starten hösten 2016 byggt upp ett stabilt nätverk med flera stora aktörer som kunder. Och nu är de redo att fortsätta att växa över hela Sverige.

klar

Artikellänk är kopierad

PEAB, Castella Entreprenad och Oscar Properties. Irenell & CO har arbetat med flera stora kunder trots att de är ett nystartat bolag. Deras goda rykte i branschen har gjort att de nu tar klivet från att bara vara underentreprenörer till att leda egna byggprojekt.

– Vi har musklerna att ta uppdrag inom totalentreprenad och vi har visat vad vi går för under 2017. Vår styrka är vår engagerade personal som är unga, hungriga och förstår vikten av att följa med i utvecklingen av byggbranschen, säger Nataliia Irenell, vd.

Involverad i unikt projekt

Irenell & CO erbjuder snickeriarbete både inom- och utomhus, men även betongarbete i form av armering, plattsättning samt dränering. De arbetar mot större byggföretag, men de erbjuder även sina tjänster till kommuner och landsting.

– Just nu arbetar vi bland annat med träfasaden på Oscar Properties nyproduktion 79&Park som är beläget alldeles intill Nationalstadsparken och Gärdesfälten i Stockholm. Det är både ett unikt och roligt projekt som visar vilken bredd vi har i företaget, säger Nataliia Irenell.

Ska starta en byggskola

Sedan starten hösten 2016 har Irenell & CO växt med 37 anställda och inom den närmsta tiden planerar de att ta in 15 nya medarbetare. Målet är att vara 100 personer på i företaget innan året är slut.

– Vi har en passion för byggbranschen och en vilja att växa. Vi är även på gång med att starta en intern byggskola. Det är viktigt för oss att ge våra anställda en chans att utvecklas i sitt arbete. Vårt mål är att ständigt ligga i framkant och följa med i alla nya trender, säger Nataliia Irenell.

Arbetar över hela Sverige

Hon förklarar att deras flexibla och effektiva arbetssätt uppskattas av kunderna. Och att det är en anledning till deras positiva tillväxt.

– Vi levererar bra kvalitet på kort tid. Jag vill att våra kunder ska vara nöjda och därför är vi lyhörda inför deras önskemål. Vi finns redan i Göteborg och Stockholm – och nu är vi redo att ta uppdrag över hela Sverige, säger Nataliia Irenell.

pil
Det här är Irenell & CO

• Grundades hösten 2016

• 37 anställda, men utökar ständigt personalstyrkan

• Tar uppdrag i hela Sverige

• Erbjuder snickeri- och betongarbete

• Exempel på kunder: Peab och Oscar Properties

Läs mer om framtidens byggföretag

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro