ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hon vill inspirera andra unga tjejer

Clarence Frenker · 11 Jun 2012
Uppdaterad 11 Jun 2012
Hon vill inspirera andra unga tjejer

Hon vill inspirera andra unga tjejer


Prisas. Hon har arbetat och studerat i Italien och Frankrike, talar fyra språk flytande och har redan landat drömjobbet. Nu kan Klaudyna Augler, 23, även lägga till titeln Female Economist of the Year” i sitt cv.

klar

Artikellänk är kopierad

– Det betyder otroligt mycket. Personligen så blir det ju en flygande start på min karriär, säger hon.

I kväll mottar Klaudyna Augler, 23, det prestigefyllda stipendiet Female Economist of the Year i en officiell ceremoni på Handelshögskolan i Stockholm. Priset, som delas ut för tolfte året i rad, innebär bland annat att hon tilldelas ett ledarskapsstipendium med en skräddarsydd tjänst på Boston Consulting Group samtidigt som hon bjuds in i ett unikt kontaktnät inom affärsvärlden.

Men det är inte bara karriären som ligger i fokus. Den 23-åriga nationalekonomen ser priset även som en möjlighet att få verka som en förebild för unga kvinnor.

– Eftersom jag själv är väldigt ung vill jag visa unga tjejer att driv lönar sig och samtidigt betona vikten av att ha ett nätverk i den här typen av karriär. Det är det jag vill representera och naturligtvis förmedla, säger Klaudyna Augler.

klar

Artikellänk är kopierad

Clarence Frenker
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro