ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hoobastanks nya hit en verbal strykpojke

Peter Eliasson · 22 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

– Vi tar inga droger men kan bli riktigt fulla ibland. Fast vi drar aldrig i gång slagsmål eller sådana saker. Vi gillar att spela, det är det enda vi måste göra för att vara nöjda med livet, säger Hoobastanks trummis Chris Hesse till höger.
– Vi tar inga droger men kan bli riktigt fulla ibland. Fast vi drar aldrig i gång slagsmål eller sådana saker. Vi gillar att spela, det är det enda vi måste göra för att vara nöjda med livet, säger Hoobastanks trummis Chris Hesse till höger.Foto: Universal

Efter miljonsäljaren ”The reason” är trion Hoobastank tillbaka med albumet ”Every man for himself”. Kreativiteten flödade så till den milda grad under turnén med Velvet Revolver i vintras att även Slash och de andra forna Guns N’ Roses-medlemmarna tog sig samman och jammade fram nytt material. – Ja, efter halva turnévändan gjorde de samma sak som vi, säger trummisen Chris Hesse. De är bara så coola allihop. Men vi skulle aldrig kunna ta åt oss äran för något de gör. Det hade känts helt fel. Något bandet däremot försöker göra är att dra nytta av succén med ”The reason”. Innan dess var trion bara ännu ett metalband i mängden i USA, men efteråt blev de plötsligt att räkna med i resten av världen också. Fast med en sådan framgång kommer det klassiska dilemmat att bara vara kända för en låt.STÄNDIGT SÅGADE – Men vi är inte less på ”The reason” för det. Den här låten har gett oss så mycket, så hur skulle vi kunna vara störda på en sådan sak? En aning störda är dock Hesse och hans kolleger på kritikernas ständiga sågande. Nya hitten ”If I were you” är redan en verbal strykpojke på hemmaplan. – Ja, det är bara det nya som premieras. Många andra går in för att vara coola, men vi försöker inte bryta ny mark, och därför får vi kalla handen. Inte en enda liten svart skandalrubrik har prytt tidningarna. – Nej, eftersom vi alla är i 30-årsåldern har vi ingenting att revoltera mot.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Eliasson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro