ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hoppas att Elin tar drivern nästa gång”

Elin Bohman · 3 Dec 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: AP


klar

Artikellänk är kopierad

Svenske golfproffset Jesper Parnevik var den som presenterade sin dåvarande barnflicka, Elin Nordegren för världsstjärnan Tiger Woods. Det är något Parnevik i dag ångrar, säger han till The Golf Channel.

– Jag är besviken på Tiger. Jag och min fru trodde att han var en bättre kille än vad han i själva verket är. Jag vill be om ursäkt till henne (Elin), säger Parnevik.Otrohetsryktena har svärmat runt Woods de senaste veckorna och tidigt på torsdagen kom ett uttalande på hans hemsida där han tillslut bemöter ryktena. Han skriver att han svikit sin familj och att han ångrar övertrampet av hela sitt hjärta.

Kulmen på historien kom för en vecka sedan, då Tiger Woods kraschade med parets bil in i en brandpost och ett träd nära familjens hus i Florida. Enligt Woods ska då frun Elin ha slagit in en av bilens rutor med en golfklubba och dragit ut Tiger genom den för att rädda honom. Men många ställer sig nu frågande till om det verkligen var i det syftet som golfklubban användes.

– Jag hoppas att Elin använder en driver nästa gång i stället för en järntrea, säger Jesper Parnevik till Golf Channel.

klar

Artikellänk är kopierad

Elin Bohman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro