ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hör Lohans utbrott på porr-motspelaren

Tomas Lundin · 18 Jan 2013
Uppdaterad 18 Jan 2013

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Fylla, naket, svek och gråt i Lindsay Lohans nästa film. Och nu talar vi bara om själva inspelningen.

Att anlita Lindsay Lohan för en huvudroll är ett vågspel. Å ena sidan är hon lika förutsägbar som Nobels fredspris, å andra sidan ger det nästan garanterat produktionen massor av uppmärksamhet på förhand. 

Det vet regissören Paul Schrader, som anlitat Lohan för huvudrollen i hajpade lågbudgetfilmen "The Canyons". 

Det kunde inte börjat sämre. Första inspelningsdagen dök Lohan inte upp. Inte den andra heller, varpå regissören sparkar stjärnan. En ångerfull Lohan kontrar med att söka upp regissörens motell och banka på alla dörrar. Efter en och en halv timmes gråt utanför Schraders dörr lyckas hon slutligen tjata sig tillbaks i produktionen. 

Men det betyder inte att dramat var slut. Ett ljudklipp som enligt kändissajten TMZ har smygbandats på inspelningsplatsen ger prov på hur det kan vara att jobba med den besvärliga "IT"-tjejen. ► LYSSNA PÅ KLIPPET PÅ TMZ

Att hennes motspelare – porrstjärnan James Deen – framstår som den proffsiga i sammanhanget säger en del.

När Deen – som påbörjat en karriär inom påklädd film – av någon anledning missar en replik tappar Lohan fattningen. I vad som måste vara det mest ironiska som sagts under en filminspelning uppmanar Lohan Deen att "göra sitt jävla jobb". 

Tidigare rapporter från inspelningen berättar om en ständigt försenad Lindsay Lohan som söp och bråkade med allt och alla. I en scen ska Lohan ha sex med flera andra män (varav åtminstone en är van vid att agera utan kläder). Först efter att den 66-årige regissören själv klätt av sig naken ska Lohan ha gått med på att göra den vågade scenen.  

Trots – eller tack vare – sin kaotiska läggning beskriver producenten Braxton Pope Lohan som en mycket talangfull skådespelare som passar perfekt för rollen som filmens bad girl Tara.

"The Canyons" har beskrivits som en 70-talsdoftande LA Noir-historia om en grupp unga människor vars öden sammanflätas i en berättelse om svek, sex, paranoia och våld. För manus står ingen mindre än Brett Easton Ellis, som bland annat skrivit boken "American Psycho", som blev hyllad film med Christian Bale i huvudrollen. Bale har för övrigt också skapat rubriker efter en smyginspelat utbrott under en inspelningen av Terminator: Salvation. 

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro