ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hotellrummet du inte vill bo i om du har hisskräck

Alva Forsberg Fierro · 4 Jun 2015
Uppdaterad 4 Jun 2015

Sugen på att utmana din största skräck under semestern? Spana in de här hotellrummen.

klar

Artikellänk är kopierad

Det finns en rejäl uppstickare bland läskiga hotellrum i år. För en natt så omvandlas hissgondolen som vanligvis tar upp turister till toppen av Globen till ett hotellrum för en natt. Vem eller vilka som får spendera en natt 130 meter upp i luften i den nio kvadratmeter stora glasbubblan avgörs i en tävling. 

Varför ville ni göra en turistattraktion till ett sovrum?

– Vi har senaste tiden försökt göra lite ovanliga platser och kända turistsevärdheter världen över tillgängliga för en övernattning. Vi vill bjuda våra användare på personliga och unika upplevelser för en natt. Nu kom turen till Stockholm och vi tror att en natt i SkyView på Ericsson Globe, med utsikt över Stockholm, blir en väldigt häftig upplevelse.

Att sova i en hiss på 9 kvadrat låter lite klaustrofobiskt?

–  Det är en glasgondol som normalt sett rymmer en ganska stor grupp människor och med tanke på utsikten på 360 grader så kommer det kännas allt annat än klaustrofobiskt.  

Hur många får chansen att vinna en natt i hissen?

– Två personer kommer att få möjligheten att övernatta. 1 vinnare med en gäst. De blir också bjudna på middag i mittcirkeln på Tele2 Arenan.

Läs mer: Här är de äckligaste sakerna som hittats på ett hotellrum

klar

Artikellänk är kopierad

Alva Forsberg Fierro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro