ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hots-stjärnan flyger hem från Katowice – drabbad av virus

Erik Glanell · 3 Mar 2018
Uppdaterad 3 Mar 2018
Dob "Quackniix" Engström tvingades åka hem från Katowice på grund av sjukdom.

Dob "Quackniix" Engström tvingades åka hem från Katowice på grund av sjukdom. Foto: Blizzard


Fnatic hann knappt känna sig som hemma i Katowice innan deltagandet i HGC Wester Clash fick sig en törn. På grund av en virusinfektion tvingas Dob "Quackniix" Engström att flyga hem.

klar

Artikellänk är kopierad

Fnatics Heroes of the storm-lag är ständiga favoriter när det är turneringsdags. Just nu spelar de HGC Wester Clash i Katowice där regionens bästa lag möts.

Det till största delen svenska laget gick för några månader sedan igenom stora förändringar då Simon ”scHwimpi” Svensson och Jonathan ”Wubby” Gunnarsson lämnade laget.

Som om inte den omställningen vore nog tvingas laget spela utan Dob ”Quackniix” Engström. Den svenske lagledaren har blivit sjuk och tvingats lämna turneringen för att kurera sig på hemmafronten.

LÄS MER
Linda "Ding1" Herman: 5 tips till dig som vill jobba med esport

På Twitter beklagar han sin situation och beskriver också vad han har drabbats av. Han passar även på att skicka en lyckönskning till sina lagkamrater.

”Hur jobbigt det än känns att behöva åka hem i stället för att stanna och spela så är det bästa alternativet. Jag är är inte i skick för att kunna spela under de här omständigheterna. För de som undrar så har jag drabbats av en virusinfektion. Tack för alla snälla ord och se till att krossa nu, mina pojkar. Det här var vår turnering”, skriver han.

Trots bortfallet av Engström har Fnatic ändå lyckats avancera. Med ersättaren Anyani ”SonicLeBeast” Kwaku besegrade de, inte så förvånande, Team Freedom i kvartsfinalen. Under lördagen går de upp mot Tempo Storm i semin. En match som med allra största sannolikhet kommer bli betydligt svårare.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro