ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"House of cards"-stjärnorna: Fira Alla hjärtans dag med oss

Maria Forsström · 14 Feb 2014
Uppdaterad 14 Feb 2014

"House of Cards"-premiär och Alla hjärtans dag – samtidigt. Vad ska man välja? Både huvudpersonerna och USA:s president har åsikter i frågan.

klar

Artikellänk är kopierad

Robin Wright och Kevin Spacey vill att du ska titta på dem i dag.
Robin Wright och Kevin Spacey vill att du ska titta på dem i dag.Foto: Startraks Photo / All Over Press

Boende på östkusten i USA försökte i går övertyga Netflix att visa "House of cards" i förtid eftersom de var insnöade och ändå inte hade något bättre för sig. Kanalen lyssnade dock inte på det örat utan serien hade som planerat premiär nio i morse svensk tid. Tur det, då till och med president Obama twittrade ”I morgon: "House of cards". Inga spoilers, tack”. Så vem bryr sig då om Alla hjärtans dag när det är "House of cards" på Netflix, undrar en del. Till exempel huvudpersonerna Kevin Spacey och Robin Wright, är svaret. Till E Online säger de att sträcktittning av serien är bästa sättet att fira sin Valentin. – Ni kan gosa ihop er med den ni älskar och se vad Frank och Claire har för sig – det är väldigt romantiskt, säger Spacey. Och det konceptet får väl sägas fungera även för singelpersoner. Skaffa en stor kudde bara, och kanske ett twitterkonto ifall utbyte med andra känns värdefullt.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro