ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hovexperten: Först bröllop sen barn

Anneli Wikström · 24 Feb 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Hovexperten Sten Hedman.
Hovexperten Sten Hedman.Foto: SCANPIX

Sten Hedman tror att parets förlovning har dröjt för att Victoria har velat skaffa sig en utbildning och en bra grund att stå på först. – När hon gifter sig är hennes första uppgift att skaffa barn. Det förväntas av dem, säger han.

Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia förlovade sig i mars 1976 och gifte sig drygt tre månader senare, den 19 juni. För Victorias del blir det bröllop först nästa år.

Sten Hedman tror det blir ett dagsbröllop i Storkyrkan. En kortege genom staden och festmiddag på kvällen. Gästlistan blir förstås lång och guldkantad.

När Daniel Westling har fått sin kronprinsessa kommer hans liv att förändras. Kung Carl Gustaf kommer med all sannolikhet att utnämna honom till prins. – Jag har svårt att se att han kommer att kunna ha kvar sin gymverksamhet. Det är ett fulltidsjobb att vara prinsgemål till en blivande drottning.

Hovexperten Sten Hedman tror att kunglig glans kommer att göra Sverige gott.– Det här är precis vad vi behöver i dessa tider. Bröllopet blir en fin affär för Sverige.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro