ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hovexperten: Lilian ett bra namn

Anders Göransson · 3 Sep 2013
Uppdaterad 3 Sep 2013

Även om prinsessan Madeleine och Chris O´Neill bor i USA kommer deras barn att födas i Sverige. Det tror hovexperten Sten Hedman.

klar

Artikellänk är kopierad

– Det förutsätter jag, det är en självklar markering av hon är prinsessa i Sverige. Det vore ju väldigt utmanande att föda barnet utomlands.

Beskedet om prinsessans graviditet kom inte överraskande – ryktena har gått en längre tid. Barnet tycks ha blivit till en kort tid efter bröllopet i juni.

– Jag tror att Madeleine vill ha flera barn och hade lite bråttom. Hon är ju över 30 och vill hon ha ett par tre barn till så får hon ju ligga i.

Födseln väntas ske i mars nästa år, och spekulationerna kring barnets namn har redan börjat gå varma. Sten Hedman har sin uppfattning klar.

– Om det blir en dotter så tippar jag att Lilian blir ett av namnen – det är jag faktiskt övertygad om. Det blir en hyllning till Madeleines favorittant prinsessan Lilian, som ju stod henne väldigt nära.

– Blir det en son så är Carl Johan en "wild guess". Han var ju anfader. Sedan väljer de säkert även namn som klingar bra internationellt, eftersom de kommer att leva mycket utomlands.

Om barnet inte växer upp i Sverige kan det inte ärva tronen, men oavsett detta är chansen att "hen" blir monark tämligen liten.

– Det krävs en rejäl epidemi i inom kungahuset får att han eller hon ska få en chans. Det är inte sannolikt, verkligen inte, säger Sten Hedman.

Hur mycket bryr sig folk egentligen om prinsessans graviditet?

– Tja, medieintresset är ju stort i alla fall...men jag tror att folk tycker att det är roligt. Barn är alltid någonting som får folk att kapitulera. Barn och prinsessor eller prinsar - det är en oslagbar  kombination.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro