ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hovexperten: Två förlovningar innan midsommar

Anneli Sandberg · 22 Maj 2012
Uppdaterad 22 Maj 2012
Sofia Hellquist och Chris O´Neill kom till kyrkan tillsammans. Nu tror hovexperten Sten Hedman att de kommer att förlova sig med sina respektive inom kort. 

Sofia Hellquist och Chris O´Neill kom till kyrkan tillsammans. Nu tror hovexperten Sten Hedman att de kommer att förlova sig med sina respektive inom kort.  Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist och prinsessan Madeleines pojkvän Chris O´Neill skulle till en början inte få vara med på prinsessan Estelles dop. Men kungen ändrade sig och dagen innan dopet bekräftade hovet att Sofia och Chris var inbjudna trots allt. Och en halvtimme innan dopets start anlände de- tillsammans- och satte sig lång bak i kyrkan. 

– Man kan säga att de kuppade när de kom tillsammans. Det var roligt, säger hovexperten Sten Hedman till Metro. 

Trots att det var ett etikettbrott tycker Sten Hedman att det var bra gjort av kungen att bjuda in dem eftersom de faktiskt är sambos med kungabarnen. Han tror också att inbjudan är ett steg på vägen mot en förlovning. 

– Jag tror vi kommer att få två förlovningar snart, kanske redan innan midsommar i Carl Philips och Sofias fall, säger han. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro