ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Humorduon om det mest plågsamma de upplevt på scen

Natalie Demirian · 14 Sep 2016
Uppdaterad 15 Sep 2016

I "Fråga mig" berättade komikerna Soran Ismail och Magnus Betnér om det mest plågsamma de upplevt på scen genom åren. Se hela programmet här!

klar

Artikellänk är kopierad

Soran Ismail och Magnus Betnér vittnar om flera tillfällen där det varit lite extra tufft på scenen. Firmafester där folk är för fulla är till exempel sällan en hit. 

Något av det mest plågsamma som Soran Ismail upplevt på scen var under deras förra gemensamma turné "En skam för Sverige". I klippet ovan berättar de om händelsen.

– Vi var i Piteå. Det stod plötsligt en person två meter ifrån mig på scenen. Han stod och sa lite konstiga saker, som att jag var välkommen till Piteå och att jag är kurd och svensk och han är finsk och svensk. Sedan gav han sig på ett frieri till någon i publiken och den personen var inte alls på samma nivå. Och Magnus trodde att han skulle hugga mig med en kniv eller något.

Magnus Betnér minns också händelsen.

–  Det är en av de mest plågsamma saker jag upplevt på scen, och då var jag inte ens på scenen. Det lät väldigt rörigt från logen där jag satt, så jag sprang ut och för att se om jag kunde stoppa den där galningen, som visade sig vara galen på ett helt annat sätt. Det var nästan obehagligare att han friade till någon än att han skulle hugga dig i ryggen, säger han till Soran i programmet.

Komikerna avråder starkt alla där hemma att aldrig någonsin fria till någon offentligt på en scen. Se hela programmet ovan!

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro