ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Humortrion till Sverige:Vi ska köpa snus”

Emma Björkman · 26 Sep 2012
Uppdaterad 26 Sep 2012
Humortrion till Sverige:”Vi ska köpa snus” Australiensarna i The Axis of Awesome ska turnera med svenskarna i RAW Comedy Club.

Humortrion till Sverige:”Vi ska köpa snus” Australiensarna i The Axis of Awesome ska turnera med svenskarna i RAW Comedy Club.


Humortrion The Axis of Awesome har blivit världskända genom att göra humor av poplåtar. Till­sammans med RAW Comedy Club är de ute på Sverigeturné med sin nya show Cry yourself a river”. På söndag spelar de på China Teatern i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

När de tre australiensarna Jordan Raskopoulos, Benny Davis och Lee Naimos i The Axis of Awesome tänker på Sverige är det inte deras turné tillsammans med RAW Comedy Club som de ser mest framemot. Humorgruppen tycker att det roligaste ska bli att botanisera i den svenska tobakshyllan.

– Vi ska köpa snus. Det är det snabbaste sättet att få ut i nikotinet i blodet, säger Lee Naimo och de andra i gruppen berättar att de försökt döva niktotinsuget med att snusa tepåsar. 

The Axis of Awesome har blivit världsberömda genom att göra parodier på kända poplåtar. Till exempel har deras låt ”4 chords song” visats 40 miljoner gånger på Youtube. 

När de tidigare varit i Sverige har de bland annat gästat ”Skavlan” på SVT och uppträtt på Intiman i Stockholm. Den här gången tar de med sig sin nya föreställning ”Cry yourself a river”. Titeln anspelar på Justin Timberlakes singel ”Cry me a river”.

– Varför ska jag gråta en flod över honom? Gråt en flod över dig själv istället, säger Benny Davis.

När Metro pratar med gruppen är föreställningen inte riktigt klar men Lee Naimo berättar att gruppen ska dansa.

– Vi har en massa dansande i showen. Funkiga, sexiga dansrörelser, säger han.

Hur kommer det sig att ni turnerar med RAW Comedy Club?– Du vet komikern Mårten Andersson? Han har väldigt mycket pengar och sa till oss ”kom och gör den här turnén, jag ska betala er”. Det visade sig att han har gömt pengarna i flera städer så nu följer vi bara efter honom och hoppas att han ska leda oss till dem, säger Lee Naimo.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro