ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hunden har huvudrollen

Sanna Schiller · 6 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
Pudeln Happy spelar teater på hundutställningen My Dog i Göteborg. Med hundar i rollerna visades H C Andersens ”Dummerjöns”.

Pudeln Happy spelar teater på hundutställningen My Dog i Göteborg. Med hundar i rollerna visades H C Andersens ”Dummerjöns”. Foto: christina blom


klar

Artikellänk är kopierad

Sims visar konster för publiken.
Sims visar konster för publiken.Foto: Christina Blom
Marie Thunell och hunden Skalman tar en paus i föreställningen.
Marie Thunell och hunden Skalman tar en paus i föreställningen.Foto: Christina Blom

Under trettonhelgen har över 2 500 hundar besökt Göteborg och hundutställningen My Dog på Svenska Mässan. Årets hund och den nordiska mäs­taren i freestyle har korats. En uppskattad programpunkt var Hundakademins uppsättning av H C Andersens saga ”Dummerjöns”  med Jan Rippe som berättare och hundar i alla roller. – Vi vill visa att det är lätt att aktivera sin hund, det krävs inte mycket och hundarna gillar att bli stimulerade, säger Marie Thunell, matte till hundarna Lillebror och Skalman. – Min fru och vår hund Sims är med i en av Hundakademins aktiveringsgrupper. De behövde någon som läste sagan och på den vägen är det, säger Jan Rippe. 

klar

Artikellänk är kopierad

Sanna Schiller
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro