ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hunden Otis fixade egen mat efter orkanen – blev internetkändis

Linnéa Borgert · 28 Aug 2017
Uppdaterad 29 Aug 2017

Hunden Otis gick själv på en gata med en stor påse hundmat mellan tänderna – mitt i kaoset efter orkanen Harvey. Nu sprids bilden på sociala medier. "Det måste vara en Texashund för han kan ta hand om sig själv", skriver en person på Facebook.

klar

Artikellänk är kopierad

Dagen efter orkanen Harvey hade dragit in över kustorten Corpus Christi i Texas var många ute för att titta på förödelsen. Men det var inte bara människor på gatorna – även hunden Otis hade tagit sig ut. Han fångades på bild av Tiele Dockens, som fick syn på honom när han bestämt släpade på en påse hundmat.

– Jag vet inte var han fick den ifrån, men det såg väldigt roligt ut, säger Dockens till NBC News.

Hon lade ut bilden på den handlingskraftiga hunden på Facebook, som snabbt blev viral. Kort därefter fick hon reda på vem hunden tillhörde och fick veta att han var hemma i säkerhet efter sin lilla utflykt.

Flera amerikanska medier har uppmärksammat Otis och han har fått ton av kärlek på sociala medier.

”Det måste vara en Texashund för han kan ta hand om sig själv”, skriver en person. ”Otis for president”, skriver en annan.

Harvey är den kraftigaste stormen som har drabbat USA sedan 2005. Hundratals amerikaner har drabbats och minst fem personer har dött.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnéa Borgert
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro