ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hundgöra att lyfta låtar

metro · 22 Maj 2014
Uppdaterad 22 Maj 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Die Antwoord siktar mot strupen med sin video till ”Pitbull terrier”
Die Antwoord siktar mot strupen med sin video till ”Pitbull terrier”

Blodigt, brutalt och kriminellt. Här är tre färska musikvideor som visar att det är ett hundgöra att lyfta låtar.

Men också att filmregissören Luc Besson inte är bortglömd och att den svenska snapsvisan faktiskt har fått sin motsvarighet bland alkoholtörstande countryfans i den amerikanska södern.

Siktar mot strupen

Byracka. Låten är inget vidare men sydafrikanska Die Antwoord gör alltid underhållande videor. I ”Pitbull terrier” gör rapparen Ninja rollen som en galen best som sliter strupen av folk och juckar vilt. Blodigt, besynnerligt och befängt.

Hyllar Luc Besson

Yrkesmördare. Högst oklart vad den brutala och likkantade videon egentligen har med The Kooks låt ”Around town” att göra. Men proffsskådisarna Christopher Fairbank och Pom Klementieff gör den ”Léon”-liknande Luc Besson-hyllningen sevärd.

Snapsvisa i cowboyhatt

Spritfest. Med ”Alcohol abuse” har Marshall Dane gjort redneckcountryns motsvarighet till en svensk snapsvisa. Fånig låt men kul video, där alkoholmissbruk är att spilla ut dyrbara droppar. Ett så allvarligt brott att CSI måste kallas in.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro