ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hur föräldravänlig är din arbetsplats?

Jenny Sköld · 10 Sep 2013
Uppdaterad 10 Sep 2013

Jobbar du på en föräldravänlig arbetsplats? Nu kan du ta reda på det, med fackförbundet Unionens nya webbtest.

klar

Artikellänk är kopierad

Hur är en barnvänlig arbetsgivare? – Arbetsgivare som har egna erfarenheter av barn kan vara mer förstående för att barn kan vara sjuka och att man behöver stanna hemma med dem. Det ska vara okej att ha barnen med på jobbet en stund om det behövs.
Hur är en barnvänlig arbetsgivare? – Arbetsgivare som har egna erfarenheter av barn kan vara mer förstående för att barn kan vara sjuka och att man behöver stanna hemma med dem. Det ska vara okej att ha barnen med på jobbet en stund om det behövs.Foto: Lotta Bergseth

Den som får högsta poäng på testet kan gå vidare och nominera sin arbetsgivare till Guldnappen, som delas varje år delas ut av Unionen till Sveriges mest föräldravänliga arbetsplats. 

– Vi hoppas att webbtestet ska leda till fler nomineringar, men också att människor ska reflektera över frågan. Vad är en föräldravänlig arbetsplats? Sedan är det förstås roligt om man delar resultatet på sociala medier och får igång en diskussion kring frågan.  

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro