ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hur ska det egentligen sluta för Britney Spears?

Katarina Matsson · 15 Feb 2011
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: All Over Press / Montage


klar

Artikellänk är kopierad

Uppgivet sitter hon på trottoarkanten och gråter inför otaliga paparazzi. Hur många skandaler klarar Britney Spears? Håller hon på att drivas mot slutet? Britney Spears söndergråtna ansikte möter oss på bild efter bild. På sajten www.whenisbritneygoingtodie.com kan man gissa stjärnans dödsdag och tävla om en PS 3. ”Hur kommer det att sluta?” frågar amerikanska tidningen Bleeder, som själva valt att pryda marsnumrets framsida med ett fotomontage av Britney. ”Det här är, tyvärr, inte hennes kropp”, skriver de. – Man blir orolig. Mår man inte bra är det klart att man inte mår bättre av det här. Det är en väldigt hård press på de här människorna. Medierna är en stor del i det, men människor är generellt nyfikna på andra, säger Hillevi Ganetz, medieforskare.

I värsta fall kan Britney möta samma öde som Lady Di eller Anna Nicole Smith.– De är exempel på kändisar som jagats in i döden, skulle jag vilja säga, säger Hillevi Ganetz.

Hans Hatwig är chefredaktör för Veckans Nu.– Det kanske slutar med en stor krasch. Risken är stor. Hon är ju mycket labil och då måste man få stöd, och får man inte det så kanske man begår självmord eller gör någonting annat, säger han.

Han tycker att varje människa har ett eget ansvar. – Jag tror att det snarare är familjen som måste hjälpa till, men föräldrarna verkar också ha problem.

Från det att Britney lämnar sitt hem tills hon kommer tillbaka förföljs hon av 40– 50 paparazzi, berättar Nicola Chessa, som driver en bildbyrå och själv är paparazzo. Han liknar dem vid stalkers. – Det är lätt att tänka sig hur man känner det. Man orkar inte till slut. Jag skulle aldrig stalka någon, säger Nicola Chessa.

Till sist handlar det om ekonomi. – Om en person omsätter 14 miljoner dollar bara genom att finnas till så fortsätter det, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro