ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hurra! Hurra! Metro-bloggen fyller två år

Tomas Lundin · 14 Feb 2011
Uppdaterad 14 Feb 2011
Ettan och tvåan på Metrobloggens topplista, Frida Fahrman och Sandra Beijer, firar tvåårsdagen med tårta.

Ettan och tvåan på Metrobloggens topplista, Frida Fahrman och Sandra Beijer, firar tvåårsdagen med tårta. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

Metrobloggen fyller två år i dag och det firas så klart med orange marsipantårta av stjärnbloggarna Frida Fahrman och Sandra Beijer i fikarummet på Metros redaktion. Sandra Beijer kan även fira att hon i skrivande stund ligger etta på Metrobloggens topplista.    – Det är roligt. Men jag har lagt min själ i varje blogginlägg, det är viktigt om man vill lyckas, säger hon.

Metros bloggtjänst  är en av de största och växer så det knakar. Vid första födelsedagen hade Metrobloggen över 8 000 aktiva  bloggare. Nu på tvåårsdagen har siffran ökat till 12 000.

I takt med att bloggarna blir bättre och bättre blir läsarna mer och mer trogna.  Nästan sju av tio besökare går in varje dag på metrobloggen.se för att läsa sina bloggar, enligt en läsarundersökning.När man växer så fort som Metrobloggen gjort sedan starten är växtvärk oundvikligt. Därför har Metro under hösten och vintern hårdsatsat på att förbättra bloggens pålitlighet och snabbhet      – Nu kan vi i stället satsa på roliga funktioner som vår nya mms- och sms-bloggningstjänst som redan står för 5 procent av alla inlägg på bloggarna, säger Carl Jinghamre, Metrobloggens tekniska projektledareLagom till födelsedagen släpps också tre nya stilmallar att välja på , bara en av flera nyheter som kommer framöver.

Så här säger bloggarna själva om plattformen

Det är bloggarna – stora som små – som har gjort Metrobloggen till en succé. Så här skriver några av bloggarna.För jag ville börja blogga, få betalt och bli känd! Jag antar att kändisskapet kommer i och med den här kommentaren.SKRIVET AV TOMAS metrobloggen.se/copywriterMetrobloggen är najs, alla andra är bajs. Då jag inga cash kan få, på metrobloggen läggs min röst då.       SKRIVET AV ADARA metrobloggen.se/adaraNär jag bytte till Metrobloggen ökade mina sidvisningar det tiodubbla. Pluspoäng för topplista, lättåtkomliga Metronyheter och automatiska ping-sidor! Lätt val! SKRIVET AV PHILIP LAILANI metrobloggen.se/lailani Att få betalt för sin hobby är otroligt roligt. En seriös sida med många bra bloggar att spendera söndagskvällen med. SKRIVET AV VIOLA STARK metrobloggen.se/sarahFör att det är en sport att försöka komma upp i 5 000 och för att det är lite mera pepp att få betalt.      SKRIVET AV DIANA metrobloggen.se/dianaMetrobloggen är en bloggfamilj som sprudlar av liv och rörelse. Jag har inspirerats otroligt mycket av alla bloggar här och det är ofta jag sitter och längtar efter att få komma till Metrobloggen och skriva några rader.SKRIVET AV SCHWESTER metrobloggen.se/ester

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro