ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hyllad av en hel fotbollsvärld

Mats Jonsson · 11 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Zlatan Ibrahimovic hyllas världen över efter sitt supermål.

Zlatan Ibrahimovic hyllas världen över efter sitt supermål. Foto: Scanpix.


Fotbolls-EM:

klar

Artikellänk är kopierad

Över hela världen hyllas Zlatan Ibrahimovic för det mål han gjorde mot Grekland.Från Sydafrika i söder, till Kina i öster, till Nya Zeeland på andra sidan jordklotet är hyllningarna magnifika. Här är ett urval av vad som skrivs i utländska medier."Ibracadabra smälte Grekland"Channel4.com, Italien

"Anfallaren som gjorde sitt första mål sedan 2005 gjorde ett fantastiskt mål av högsta klass och som var det som bröt matchens dödläge" Business Day, Sydafrika.

"Sverige gjorde ett underbart första mål genom ett samarbete mellan två fantastiska spelare. Interproffset Ibrahimovic och 36-årige Henrik Larsson som återvänt till landslaget för en sista svanesång. Larssons fina sandwich lurade försvaret och gav Ibrahimovic den yta han behövde."Gulf Times, Qatar.

"Ibrahimovic lät grekerna betala för ett försvarsmisstag med ett mål som lyste upp den mörka Salzburg-himlen"Nationalpost, Kanada.

"Ibras fullträff lyste upp en i övrigt tråkig match. Han var utan att tvekan den störste idrottsmannen i den här matchen och visade än en gång att han är en targetplayer av högsta klass."Goal.com, England.

"Ibrahimovic tackade för Greklands gåva"The Courier-Mail, Australien.

"Ibrahimovic är frustrerande för motståndarna. Han besitter en fantastisk talang och är stjärna i varje match han spelar."Sajten Footballing World, England.

"Sverige sparade det bästa till sist. Ibrahimovic tog Sverige till nästa nivå"Irish Sun, Irland.

"Ibrahimovic hittade en spricka i den grekiska försvarsmuren, tog hjälp av Larsson och letade sedan målnätet med ett kraftfullt skott"Xinhua, Kina.

"Lagerbäck kunde inte annat än hylla sin superanfallare, där han tyckte att avslutningen var i världsklass."Evening Post Wellington, New Zeeland.

klar

Artikellänk är kopierad

Mats Jonsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro