ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hyrde ut sitt hus – fick rensa det på 20 000 kilo sopor

JENNI KARLSSON · 9 Maj 2016
Uppdaterad 9 Maj 2016
Husägaren kunde inte ana vad som väntade när han öppnade dörren till huset där långtida hyresgäster som han litade på bott.

Husägaren kunde inte ana vad som väntade när han öppnade dörren till huset där långtida hyresgäster som han litade på bott. Foto: NBC News


En husägare i Portland, USA, var med om något han själv kallar för en mardröm. Efter att ha hyrt ut sitt hus till en kvinna och hennes son under en längre period fick han en överraskning när de flyttat ut. Huset stank och var fyllt av sopor.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var inte en liten hög med gamla grejor mannen hittade i sitt uthyrda hus. Efter att de boende bara flyttat utan vidare uppsägning behövde mannen rensa, städa och sanera. Det visade sig att han skulle bli tvungen att slänga omkring 50 000 pounds, alltså 22 679 kilo, sopor, rapporterar NBC News.

– Jag tror att jag förlorade min själ när jag rensade ut huset på så mycket skräp, säger husägaren till NBC News.

Hyresgästerna, en kvinna och hennes son, hade bott i huset länge. Ägaren säger att han ofta kollade till dem de första sex–sju åren, men efter att allt fungerade bra så slutade han komma dit. Vilket han nu ångrar.

►LÄS MER: Hyra ut lägenheten i sommar? Tänk på det här först

Mannen fick spendera sex veckor på att städa huset, som var så nedgånget att det inte gick att ta sig in genom dörren med alla sopor som fanns. Madrasser, möbler, gammal disk och konserver var bara lite av det som behövde kastas ut. 

– För varje sak jag kastade hittade jag nytt snusk. Jag hittade möss som byggt bon i gamla mjölkförpackningar och stora spindlar överallt, säger han till NBC News.

►LÄS MER: Deras hiss svämmar över av sopor

Prislappen för renoveringen hamnade på 15 000 dollar, cirka 120 000 kronor. Och mannen säger nu att han lärt sig en läxa.

– Lita aldrig på någon som säger att de sköta ditt hus. Gör alltid dina egna kontroller.

klar

Artikellänk är kopierad

JENNI KARLSSON
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro