ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hyrmördare fejkdödade offer med ketchup

Anaïs González Cruz · 23 Sep 2011
Uppdaterad 27 Sep 2011
Det var den här bilden som skulle övertyga hemmafrun om att kvinnan var död. Och det fungerade – till en början.

Det var den här bilden som skulle övertyga hemmafrun om att kvinnan var död. Och det fungerade – till en början.


Lönnmördaren blev hopplöst förälskad i sitt offer och klarade inte av att mörda henne.

klar

Artikellänk är kopierad

En brasiliansk lönnmördare i den lilla staden Pidonbacu har skapat stora rubriker efter att ha blivit hopplöst förälskad i sitt offer – och fejkat hennes död.

Carlos Roberto de Jesus lejdes av hemmafrun Maria Nilza Simoes, som var övertygad om att hennes man hade en affär med en annan kvinna. Och Simoes ville ha älskarinnan ur vägen. För gott. Men hennes planer gick om intet när de Jesus blev kär i offret, Iranildes Aguiar Araujo. Hon besvarade också hans kärlek och de tänkte då ut en plan för att kunna vara tillsammans, skriver Daily Mail.

De köpte två flaskor ketchup i mataffären och smetade därefter in Araujos blus med ketchupen. Sedan fick hon lägga sig ner på marken med munkavle och en machete i armålan innan de Jesus tog ett fotografi av Araujo som han skickade till Simoes. Bilden skulle undanröja alla tvivel om att Araujo fortfarande var i livet.

Men planen gick i stöpet efter att Simoes, tre dagar efter att hon fått bilden, såg de Jesus kyssa kvinnan. Då bestämde hon sig för att anmäla de Jesus för stöld. Vad hon inte visste var att de Jesus i förhör skulle berätta hela sanningen, utan omsvep, för polisens utredare. Nu riskerar alla tre rättsliga följder.

– Under mina åtta år som polis har jag aldrig hört något liknande, berättar polischefen Marconi Lima, enligt Daily Mail.

klar

Artikellänk är kopierad

Anaïs González Cruz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro