ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

I dag firar vi 08:orna

Moa Stridde · 8 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Klicka för större grafik!

Klicka för större grafik!


klar

Artikellänk är kopierad

Nu är den stora Stockholms-festen Go 08 här. Metro guidar dig genom dagens aktivitets-djungel med ett axplock av roliga saker att göra.

Nio år efter den sista Vattenfestivalen är det hög tid för en heldag tillägnad alla stockholmare, och de som bara gillar stan. Nu är det fritt fram för hela sverige att samlas i landets vackraste stad och dricka för mycket, hångla på parkbänkarna och överkonsumera langos igen. Det är bara plastankorna med solglasögon som saknas. Men 24 timmar går fort, så se till att hinna med allt du vill innan det är försent!

Moa Stridde – en stolt stockholmare.
Moa Stridde – en stolt stockholmare.

Metros Moa Stridde: 5 bästa tipsen för en grym dag

9–12 Globen Karaoke Äntligen har man chansen att känna hur det känns att vara rockstar. På karaoken i Globen kan hela åldersregistret vara med och träna upp sina mikrofonskills. Om man har tur så kammar man hem biljetter till musikalen ”Mamma mia” också.14–21 Sergels torg, Funktastic 2008, Streetdance battleMitt på Sergels torg mäter Sveriges dansare i one on one battle där den bästa lockaren vinner. Se tävlingen från trappan vid torget med en glass och riktigt bra musik som sällskap, du kommer inte att ångra dig.12–13 Kungsträdgården Stephen SimmondsMed Sveriges soulkung på plats är det inte mycket som kan gå fel. Eftersom konserten är så tidig så kan till och med småbarnsföräldrarna vara med och lyssna medan barnen leker jätteschack. Hoppas på sol så kan det nog bli dagens höjdpunkt.15 Gamla stan, Vattenkriget ”Nord mot Syd”Stort vattenkrig mellan norra och södra stockholm. Kriget är inte med i det ordinarie programmet men får för allt i världen inte missas för det. Ta med din super soaker och stick dit!22.30 Fyrverkerier på StrömmenInget slår ett riktigt fett fyrverkeri, speciellt inte ett som innehåller guldglittriga palmer. På Fjällgatan har man bra utsikt om man inte vill se spektaklet från storbildsskärm i Kungsan.    

Klicka för större bild!
Klicka för större bild!
klar

Artikellänk är kopierad

Moa Stridde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro