ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

I dag smäller det

Katarian Matsson · 8 Nov 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011
Hanna Alarcon, Josefin Lundmark och Linda Söderlund gör i ordning de eftertraktade kläderna i lagret för att ta upp i butiken.

Hanna Alarcon, Josefin Lundmark och Linda Söderlund gör i ordning de eftertraktade kläderna i lagret för att ta upp i butiken. Foto: Henry Lundholm


H & M höjer säkerheten inför Cavalli-kollektionen

klar

Artikellänk är kopierad

I dag släpps Roberto Cavallis kollektion för H & M och butikerna laddar med extra personal och särskilda säkerhetsåtgärder. Tidigare år har köerna utanför butikerna ringlat långa timmar före öppning. Är det ens någon idé att gå dit?– Vi hoppas naturligtvis att så många kunder som möjligt kan ta del av kollektionen, säger Håcan Andersson, informatör på H & M.

Hans tips är att vänta på att folk har provat klart eller att komma tillbaka till butikerna i helgen när folk som köpt fel storlekar lämnar tillbaka kläderna. Ett annat är att i förväg kolla igenom plaggen på hemsidan.

Valet av Roberto Cavalli som samarbetspartner togs av många emot med förvåning. Flera modekännare frågade sig om den svenska marknaden är redo för hans sexiga och utmanande stil. – Naturligtvis hoppas vi att kunderna ska gilla kollektionen. Det är en stor partyperiod som kommer nu och det här är en chans att hitta riktigt glamorösa partykläder, säger Håcan Andersson.

Bland annat finns en klänning i guldlamé som går loss på 2 298 kronor.

Om du vill slippa trängas kommer delar av kollektionen att läggas upp på hemsidan klockan 23.59 i kväll.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarian Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro