ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

I kväll är FESTEN

Anneli Wikström · 12 Aug 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Stephen Gyasi med ”Party Crew” i t-banan, Kungsträdgården. Martin Eriksson, Natalie Ada och Sandra Sundström.

Stephen Gyasi med ”Party Crew” i t-banan, Kungsträdgården. Martin Eriksson, Natalie Ada och Sandra Sundström. Foto: Lotta Imberg


2 000 ungdomar har kalas i Kungsträdgårdens t-banestation

klar

Artikellänk är kopierad

Tvåtusen ungdomar som dansar och festar. I kväll förvandlas Kungsträdgårdens tunnelbanestation till en blinkande partyplats när Ung08 ställer till med stort kalas. – Det blir årets fest, utlovar producenten Stephen Gyasi.Festen som helt enkelt benämns som Festen har planerats i flera år. Redan 1994 då Vattenfestivalen hölls i Stockholm försökte arrangörerna få tillstånd att hålla en fest i tunnelbanan. Det blev nej. Nu, 15 år senare, blir drömmen verklighet. Mycket tack vare att SL har stängt Kungsträdgårdens tunnelbanestation för ombyggnad under sommaren men också tack vare enträgna arrangörer.– Vi är otroligt taggade inför detta. Vi har jobbat hur länge som helst med planeringen och nu är det snart dags. Det kommer att bli årets fest! Det har aldrig gjorts tidigare. Det är kaxigt att säga men det kommer att bli den bästa festen alla kategorier, säger producenten Stephen Gyasi till Metro.Tvåtusen ungdomar väntas komma i kväll och de kommer knappast att känna igen miljön som annars råder på en tunnelbanestation. Det kalla och råa är utbytt mot blinkande neonljus, rök och pulserande musik. 17 DJ:ar kommer att se till att de två dansgolven är fulla och det finns en bar för den som vill svalka sig med en alkoholfri drink eller en läsk. Stephen Gyasi utlovar också ett gäng överraskningar under kvällens gång.– Jag vill inte avslöja något i förväg men det kommer att hända grejer under kvällen. Vi har inte snålat. Jag kommer faktiskt knappt att våga visa min budget efteråt, säger Stephen med ett skratt.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro