ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

I Looper” har tidsresor blivit en maffiametod

Ned Ehrbar/Metro World News · 26 Sep 2012
Uppdaterad 26 Sep 2012
I ”Looper” har tidsresor blivit en maffiametod Skådisarna Joseph Gordon-Levitt och Emily Blunt vill inte prata detaljer kring tidsresorna i filmen. – Jag blir aldrig för indragen i den tekniska biten, jag är inte bästa personen att nörda in sig på tidsresor med, säger Blunt som spelar mamma i filmen.

I ”Looper” har tidsresor blivit en maffiametod Skådisarna Joseph Gordon-Levitt och Emily Blunt vill inte prata detaljer kring tidsresorna i filmen. – Jag blir aldrig för indragen i den tekniska biten, jag är inte bästa personen att nörda in sig på tidsresor med, säger Blunt som spelar mamma i filmen. Foto: All Over Press


Science-fictionfilmen Looper” utspelas i en framtid där tidsresor används för att döda människor. Men stjärnorna Emily Blunt och Joseph Gordon-Levitt är inte sugna på att prata om att resa i tiden. Emily Blunt berättar hellre hur hon lärde sig att svinga en yxa.

klar

Artikellänk är kopierad

”Tidsresor har inte uppfunnits ännu, men i framtiden kommer de ha gjort det”. Det säger torpeden Joe, Joseph Gordon-Levitt, 31, i ”Looper” som har Sverigepremiär i morgon.

Handlingen utspelas år 2072. När maffian vill göra sig av med någon skickar de sitt offer 30 år bakåt i tiden där en torped väntar. Joseph Gordon-Levitts rollfigur står en dag inför utmaningen att döda sitt framtida jag (som spelas av Bruce Willis). Men Joseph Gordon-Levitt har inte behövt göra en djupdykning i fenomenet att resa i tiden.

– Min karaktär varken vet eller bryr sig om hur tidsresor fungerar. Det är något som existerar i framtiden och han vet bara att hans jobb är att vara på ett visst ställe ett visst klockslag och trycka på avtryckaren, säger han till Metro.

Inte heller Emily Blunt, 29, som spelar en mamma i filmen har funderat närmare på tidsresor. 

– Jag blir aldrig för indragen i den tekniska biten så jag är inte den bästa personen att nörda in sig på tidsresor med, säger hon.

När Metro träffar Emily Blunt lägger hon hellre ut texten om hur hon lärde sig att hugga ved inför en scen. 

– Jag övade inför den scenen i en månad på min bakgård. Det kom en man och lämnade vedträn och en yxa. Jag sa att jag inte visste hur man hugger ved och han svarade ”Jag vet inte heller hur man gör det”. Då fick jag öva. Den scenen var den tuffaste att filma rent fysiskt. Vid slutet av dagen kände jag bara ”Argh!”, säger Emily Blunt. 

klar

Artikellänk är kopierad

Ned Ehrbar/Metro World News
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro