ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

I morgon blir världen svart

Katarina Matsson · 27 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Under en timme deltar städer, privatpersoner och företag jorden över i Earth Hour för att sätta press på politikerna att ta miljöfrågorna på allvar. Metro tipsar om vad du kan göra. 

Stockholm: Landstinget är med, men kommunen har valt att inte delta. Stockholms slott och Globen släcks. Du som vill manifestera med andra beger dig till Skansen där WWF bjuder på gratiskonsert på Sollidenscenen med bland andra A Camp, Molly Sandén, EMD och Sarah Dawn Finer. Arrangörerna rekommenderar varma kläder, ficklampa och ett ljust humör. I morgon med klockan 19.15. Teater Barbara uppmärksammar Earth Hour under sin klimatpjäs ”Frossa” som har urpremiär i morgon kl 19. Göteborg: Göteborg är en av kommunerna som gått i bräschen för Earth Hour. Bland annat Avenyn, Ullevi och Scandinavium släcks ner och den alternativa bokmässan Textival som går av stapeln i morgon – med fest på restaurang L’assassino på kvällen – kommer att uppmärksamma Earth Hour med en nedsläckt timme. Dess-utom kommer klimathotade djur att vandra runt på gatorna.Malmö: Malmö är en annan kommun som gått i bräschen för Earth Hour. Bland annat släcks Gustav Adolfs torg och Hyllie vattentorn ner.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro