ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

ICA återkallar chokladbollar och punschrullar

Filip Joelsson · 26 Apr 2018
Uppdaterad 26 Apr 2018
ICA återkallar fikabröd från egna sortimentet då företaget missat att skriva att de innehåller ägg på förpackingarna.

ICA återkallar fikabröd från egna sortimentet då företaget missat att skriva att de innehåller ägg på förpackingarna. Foto: ICA/Pixabay


ICA återkallar sina egna chokladbollar, punschrullar och arraksbollar då produkterna innehåller ämnen som inte deklarerats på förpackningen, skriver de i ett pressmeddelande.

klar

Artikellänk är kopierad

ICA återkallar en rad fikabröd från deras egna sortiment eftersom de kan utföra en risk för allergiker, skriver matvarukedjan i ett pressmeddelande.

Produkterna som återkallas är ICA chokladboll, ICA punschrulle och ICA arraksboll. Anledningen till att produkterna återkallas är att det finns en risk att de innehåller ägg, vilket inte deklarerats på förpackningen, och därmed utgör en risk för allergiker.

Produkterna kan ha sålts i butiker i hela landet.

”ICA beklagar det inträffade och uppmanar kunder som har köpt den berörda produkten att lämna tillbaka produkten till den ICA-butik där den köptes”, och ”vid upplevt symptom hänvisar vi till sjukvården”, skriver företaget i pressmeddelandet.

pil
Produkterna som återkallas

ICA punchrulle 210 gram med bäst före-datum 09092018 och 10082018.

ICA chokladboll 240 gram med bäst före-datum 10082018 och 11082018

ICA arraksboll 240 gram med bäst före-datum 11082018

Källa: ICA

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro