ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ICA-Stig utmanas av Seinfelds George

Peter Lindholm · 11 Feb 2014
Uppdaterad 11 Feb 2014
Jason Alexander ger City Gross ett ansikte. 

Jason Alexander ger City Gross ett ansikte.  Foto: City Gross


klar

Artikellänk är kopierad

Jason Alexander som  föreståndare för ett äldreboende.
Jason Alexander som  föreståndare för ett äldreboende.Foto: City Gross
Amerikanska countrysångerskan Elisabeth Cook spelar huvudrollen som Molly i ”Long way home”. Här tillsammans med  Claudia Galli Concha.
Amerikanska countrysångerskan Elisabeth Cook spelar huvudrollen som Molly i ”Long way home”. Här tillsammans med  Claudia Galli Concha.
Kultfiguren Phil Kaufman har bytt legendariskt umgänge mot svenska matvaror.
Kultfiguren Phil Kaufman har bytt legendariskt umgänge mot svenska matvaror.

Nu utmanas ICA-Stig av George Costanza från ”Seinfeld”. Jason Alexander, som spelar George, har en av rollerna i en reklamserie för matkedjan City Gross.  

”Long way home” heter komedin som har premiär på Youtube på fredag och har skapats direkt för webben. Den består av 17 avsnitt, som precis som ICA-reklamen, ska kombinera underhållning med marknadsföring. 

Serien har spelats in i Sverige och USA och handlar om den amerikanska countrystjärnan Molly. Under en Europaturné överger hon sin ständigt otrogne svenske man och manager för att anonymt börja jobba i en City Gross-butik i en svensk småstad. Men efterhand dyker personer ur hennes förflutna upp och hon tvingas tillbaka till musikvärlden.

Här återförenas Seinfeld och George

"George" talar ut om perukryktena

Molly spelas av countrysångerskan Elisabeth Cook, som gett ut flera album, och övriga medverkande är bland andra Rondi Reed (från komediserien ”Mike & Molly”), Viktor Åkerblom, Kalle Rydberg, Harald Leander, Claudia Galli Concha, Ola Norén och Dregen.

Jason Alexander spelar föreståndare för ett äldreboende för gamla roadies, som Molly skapat.

Bland de boende hittar man en äkta roddarkung -  kultfiguren Phil Kaufman. En legendar som varit turnémanager åt Rolling Stones, Emmylou Harris och Frank Zappa, varit skivproducent åt seriemördaren Charles Manson samt stulit countrysångaren Gran Parsons lik och fört det till sin sista vila. En händelse som skildrats i filmen ” Grand Theft Parsons”.

- Vi är utmanare som vågar tänka och agera annorlunda och som är naturligt engagerande och utmanande i vårt organisatoriska DNA, säger Magnus Gustafsson, chef för digitala strategier på City Gross.

Webserien kommer även att innehålla specialskrivna låtar som kommer att släppas digitalt.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro