ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Icona Pop-Aino: "Jag hade bulimi"

Natalie Demirian · 9 Nov 2016
Uppdaterad 11 Nov 2016

Frågorna strömmade in när succéduon Icona Pop gästade "Fråga mig". Duon fick bland annat svara på frågan om de har haft någon ätstörning.

klar

Artikellänk är kopierad

I "Fråga mig" måste gästerna svara så ärligt som möjligt på 51 frågor. När Caroline Hjelt och Aino Jawo i Icona Pop ställdes mot väggen fick de bland annat svara på frågan om någon av dem har haft någon ätstörning.

– Jag hade bulimi när jag gick i åttan. Men det var egentligen mycket annat, depression och sådant, som låg bakom det. Det tog många år för mig att komma över det, men nu har jag ett väldigt hälsosamt sätt att se på livet och jag har haft det i många år. Den dagen jag insåg att jag var friskförklarad från bulimin var nog varit bland mina lyckligaste. Att äta en måltid utan att kräkas upp det. Vi har många kompisar som har eller har haft ätstörningar och det är intressant att kunna prata om det och försöka hjälpa dem ur det, säger Aino Jawo. 

SE HELA PROGRAMMET HÄR! 

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro