ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Idag drar festen igång

Conny Emmelin · 19 Aug 2011
Uppdaterad 19 Aug 2011
Malmöfestivalen Festivalgeneralen Karin Karlsson är ordentligt nöjd med årets program.

Malmöfestivalen Festivalgeneralen Karin Karlsson är ordentligt nöjd med årets program. Foto: Peter Brinch


Nordens största stadsfestival kan börja. Nytt ungdomstält, mode och serier bland nyheterna. Festivalgeneralen: Jag vet inte om någon festival slår vår bredd.

klar

Artikellänk är kopierad

Årets stora fest är här. Och den kaxiga festivalgeneralen är ordentligt nöjd med programmet. – Jag vet inte om någon festival slår vår bredd. Vi har något för alla. Det är inte bara rock n rollkillarna som får sitt, säger Karin Karlsson, festivalgeneral för Malmöfestivalen. Åtta dagar fulladdade med fest väntar Malmöborna. Bland nyheterna i år märks ett nytt ungdomstält och hållplatser för mode, serier och hållbarhet. – Jag hoppas verkligen att ungdomstältet fungerar bra i år. Det var inte helt lyckat förra året. Vi lyckades inte riktigt nå ungdomarna, säger Karlsson. I början av året led festivalledningen ett stort nederlag. Politikerna sa nej till deras förslag att göra en kortare festival med större satsningar på färre dagar. – Nä, vi fick inte som vi ville. Och jag var sur när vi fick beskedet. Men det finns ingen tid att gräva ner sig, säger Karlsson.   Hon och hennes kolleger har ännu inte bestämt sig om de ska lägga ett liknande förslag till nästa år. – Jag har inte hunnit tänka så längt. Vi måste först utvärdera årets festival.

klar

Artikellänk är kopierad

Conny Emmelin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro