ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Idol-psykologen står beredd

Louise Jacobson · 2 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Vi har sett många tårar under den gångna kvalveckan, från såväl Linda Pritchard som Rasmus Ingdahl och Victoria Dogan. 

Vi har sett många tårar under den gångna kvalveckan, från såväl Linda Pritchard som Rasmus Ingdahl och Victoria Dogan. 


klar

Artikellänk är kopierad

På fredagen avgörs det vilka elva som blir finalister i ”Idol 2008”. Men först ska en person falla på målsnöret. – Blir det jobbigt så följer vi upp det, säger Lili Assefa, pressansvarig för ”Idol”.De sex tjejer som har gått vidare till kvällens delfinal är: Anna Bergendahl, 16, Sepideh Vaziri, 24, Lou Lou Lamotte, 27, Alice Svensson, 17, Yasmina Simic, 16, och Jenny Karevik, 24. När den här tidningen gick i tryck stod det ännu inte klart vilka sex killar som gör dem sällskap på scen.

En av de tolv som i detta nu repeterar inför sin första fredagsfinal kommer att få se sina drömmar slås i spillror i direktsändning. Produktionsteamet har full beredskap.– Det är en självklarhet eftersom vi har så många yngre deltagare. Det ansvar vi tar i produktionen är att vi har två personer som är anställda enbart för att finnas i idolernas närhet. ­

Dess­utom har vi en psykolog som finns backstage under varenda fredagsfinal, säger Lili Assefa.

De yngsta deltagarna har också sina familjer på plats.Men även de som går vidare i tävlingen kan ­be­höva tröst och stöd. – De säger till mig att den allra jobbigaste grejen är att bli glad för att få stanna och samtidigt bli ledsen för att kompisen får åka hem, säger Lili Assefa.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro