ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Idolen Mambo Mumba överraskade

Nerma Hasic · 19 Jul 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Det kenyanska laget Ujuzi-SA fick en chockartad men välkommen påhälsning av landsmannen Robert Mambo Mumba.

Det kenyanska laget Ujuzi-SA fick en chockartad men välkommen påhälsning av landsmannen Robert Mambo Mumba. Foto: Sergio Joselovsky/031-Foto


klar

Artikellänk är kopierad

I går fick det kenyanska laget Ujuzi-SA oväntat besök från Robert Mambo Mumba, mittfältare i BK Häcken. – De är mina pojkar, jag är här för att säga hej och för att önska dem lycka till, sa Robert Mambo Mumba. När han överraskade laget var fjortonåringarna nedstämda och ledsna. De hade precis förlorat en match efter att ha kommit för sent och inte kunnat höra av sig. Efter en stunds tystnad och chock över att se den kände mittfältaren började ungdomarna prata. – Robert Mambo Mumba är en stor stjärna hemma, jag är jätteglad över att få träffa honom, säger Sandeep Kandimalla, som spelar i Ujuzi-SA. Det är första gången laget tävlar i Gothia Cup, och flera av spelarna nämnde de svenska lagen som särskilt hårda motståndare. –  Vi är ett bra lag men de svenska spelarna är ännu bättre och det kommer att vara tufft, men vi ska ha kul i alla fall, säger Rushab Shah, en av spelarna i Ujuzi-SA.

klar

Artikellänk är kopierad

Nerma Hasic
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro