ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Idoljuryn: Bästa startfältet någonsin

Jenny Sköld · 26 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Finns det verkligen några talanger kvar? Den frågan har många ställt sig – inte minst juryn – efter att Idolproduktionen år efter år gallrat ut de störsa begåvningarna bland de tusentals hoppfulla som sökt till programmet.

Och svaret är ja. Det råder ingen tvekan om att det finns talanger kvar. Det menar en samstämmig och väldigt nöjd idoljury efter den sista jurygallringen i Idol 2008. – Det här är den bästa laguppställningen Idol har haft under någon säsong, enligt Andreas Rosander till Tv4.se.

Men nu är det upp till tv-tittarna att ta välja ut enda vinnare bland alla talanger i årets startfält. Och mycket kan hända under resan till finalen. Nu handlar det om omständigheter som att klara pressen i Globen. Och att välja rätt låt.– Det kan vara ett platt fall för någon som är extremt duktig om de väljer fel låt, säger juryns kvinnliga representant Laila Bagge.Anders Bagge betonar vikten av att hitta sig själv i gruppen.– Många säger att de vill vara som den eller den artisten, men på den grenen sitter det redan någon. Det går inte. Man måste hitta sin egen gren att sitta på, säger Anders Bagge till Tv4.se.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro