ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Idolpojkarna Vi blev större än vi trodde”

Sara Stolt · 13 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
– Jag förstår att folk har förutfattade meningar om oss. Jag kanske själv hade tyckt att det var under min värdighet att som kille gå fram till artister som oss och säga ”vad bra ni är”, säger Erik Segerstedt, till höger. 

– Jag förstår att folk har förutfattade meningar om oss. Jag kanske själv hade tyckt att det var under min värdighet att som kille gå fram till artister som oss och säga ”vad bra ni är”, säger Erik Segerstedt, till höger.  Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

Danny Saucedo magrade och var på gränsen till knäckt. Men EMD storsatsade ändå – nu har bandet en turné framför sig, en nyinköpt studio i Stock-holm och en debutskiva som släpps i dag.De tre före detta ”Idol”-deltagarna såg bildandet av EMD som en vild chansning. – Men EMD blev större än vi trodde. Allt hade lika gär­na kunnat gå åt pip-svängen, säger Erik Segerstedt i EMD, som släpper plattan ”A state of mind” i dag.Även om bandmedlemmarna tycker att responsen hittills har varit fin har Danny Saucedo haft en tuff tid – samtidigt som albumet spelades in medverkade han i tv-programmet ”Let’s dance”.– Han var helt slutkörd. Jag hade aldrig pallat med vad han gick igenom, säger Erik Segerstedt.– Jag gick ner fem kilo. Erik och Mattias fick göra grovarbetet på plattan, säger Danny Saucedo.Singeln ”Jennie let me love you” har legat etta på Sverigetopplistan i fem veckor. Den är skriven av Michel Zitron, som även han har tävlat i ”Idol”. EMD har även arbetat med personer bakom hittar med artister som Akon och Westlife.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro