ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Idrottsprofilen gick till attack mot glassbilen

Tina Sayed Nestius · 30 Jul 2013
Uppdaterad 30 Jul 2013

Glassbilens glada trudelutt är det inte alla som uppskattar. Byggherren och idrottsprofilen Percy Nilsson retade sig så mycket att han ska ha gått till attack mot en glassbil, uppger Kvällsposten.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Wikipedia
Percy Nilsson.
Percy Nilsson.Foto: Scanpix

Enligt tidningen polisanmäldes Percy Nilsson på måndagen för skadegörelse mot en glassbil. Enligt föraren borrade han sönder vänster framdäck samtidigt som han ropade "Jag har ju sagt till er flera gånger!" 

– Jag var livrädd, säger föraren Alizia Holm, 19, till Kvällsposten. 

Hon uppger för tidningen att det var vid 19.30-tiden i går kväll, utanför Percy Nilssons bostad i Höllviken, som den kände profilen gick till attack. Enligt uppgifter till Kvällsposten har han länge retat sig på glassbilens höga melodi.

Polisen har bekräftat att de fick larm om händelsen vid hans adress klockan 20.22.

– Anmälaren är en kvinna. Hon körde hemglassbilen och någon har varit framme och punkterat hennes däck. Hon har iakttagit en person och polisen kan veta vem som gjort detta. Vi rubricerar ärendet som skadegörelse, säger Erik Lövgren, inre befäl vid polisen i Ystad, till Kvällsposten.

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Sayed Nestius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro