ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ilska mot Spielberg efter bild på död” dinosaurie 

Emmelie Wallroth · 11 Jul 2014
Uppdaterad 11 Jul 2014

Foto: Facebook


En bild på regissören Steven Spielberg framför en död” Triceratops skapar ramaskri på Facebook. ”Jag kommer aldrig titta på några av dina filmer igen, DJURDÖDARE”, skriver en envändare på Facebook.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var inte längesedan Metro rapporterade om den 19-åriga kvinnan i Texas som lade upp bilder på sig själv när hon poserade framför exotiska djur hon skjutit.

Och som ett svar på 19-åringen är det nu dags för fler ”jägarbilder” på Facebook. Bilden togs under inspelningen av filmen ”Jurassic Park” som kom år 1993 och visar hur regissören Steven Spielberg poserar framför en av de konstgjorda dinosaurierna.

”Ett skamligt foto av en jägare som glatt poserar bredvid en Triceratops han precis slaktat. Snälla dela så att världen kan peka ut den här avskyvärda mannen”, skriver personen, som mycket väl vet att bilden kommer från ”Jurassic Park”.

Men i kommentarsfältet verkar inte sarkasmen ha gått hem.

”Jag bryr mig inte om vem han är, han borde inte ha skjutit djuret”, skriver en person när han har fått förklarat för sig att det rör sig om den kände regissören. 

”Jag kommer absolut dela för att stoppa missbruket av dessa och alla andra djur”.

”Steven Spielberg, jag är besviken på dig. Jag kommer aldrig titta på några av dina filmer igen, DJURDÖDARE”, skriver en annan. 

Bilden har i skrivande stund delats över 30 000 gånger och fått nästan 6 000 kommentarer. Hur många av de upprörda kommentarerna som är seriösa är oklart.

19-åringen skryter om hur hon dödad exotiska djur

Efter kritikstormen: trofébilderna tas bort

19-åringens pappa: ”Hon kommer fortsätta jaga”

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro