ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Inbrottstjuvarna ringde polisen från toaletten

Malin Hansson · 12 Jan 2016
Uppdaterad 12 Jan 2016
Ägarens vrede över inbrottet skrämde tjuvarna rejält. Badrummet på bilden har ingenting med händelsen att göra. 

Ägarens vrede över inbrottet skrämde tjuvarna rejält. Badrummet på bilden har ingenting med händelsen att göra.  Foto: Alamy


Det gick inte riktigt som planerat när ett gäng killar gjorde inbrott på en pizzeria. Det slutade med att de rädda låste in sig på toaletten och ringde till polisen för att få hjälp.

klar

Artikellänk är kopierad

Under natten till tisdagen gjorde fyra killar inbrott på en pizzeria i Uppsala. Larmet i lokalen var kopplat till ägarens hem och han åkte direkt till pizzerian för att se vad som hände, skriver Aftonbladet.

På plats möttes han av att de fyra killarna lastade in stöldgods i en bil och tumult uppstod när ägaren försökte ta tillbaka godset, enligt polisen.

LÄS MER
Trötta tjuvar somnade på golvet –  mitt under inbrottet

Två av männen sprang från platsen men de andra två flydde in i pizzerian och höll för dörren. Sedan sprang en av männen in på toaletten och ringde polisen för att få hjälp.

På sin hemsida skriver polisen att de "räddade två män, 18 och 19 år gamla, från ägarens vrede”.

– Gärningsmännen var väldigt tacksamma när vi kom till platsen, säger Tommy Karlsson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala till Aftonbladet.

Männen är nu gripna misstänkta för inbrott och stöld.

LÄS MER
11-åringens Xbox blev stulet efter inbrott – då köpte polisen ett nytt
klar

Artikellänk är kopierad

Malin Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro