ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ingen fara för fredagens final

Hanna Göransson · 27 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

Idolerna” fick köras från olycksplatsen i ambulans

klar

Artikellänk är kopierad

OLYCKA. I går var ”Idol”-finalisterna Erik Segerstedt och Markus Fagervall tillbaka i Stockholm efter helgens bilkrasch i Vellinge i Skåne.– De är omtumlade och trötta, men de mår bra, säger Lilli Assefa, pressansvarig för ”Idol”.

Det var på väg från en skivsignering i Trelleborg i lördags strax efter klockan 17 som idolernas limousine krockade med en personbil på E 6:an i höjd med Vellinge. De nio personerna i limousinen var på väg till Kastrup för att flyga tillbaka till Stockholm när olyckan inträffade. Med i bilen fanns de tidigare ”Idol”-deltagarna Johan Larsson, Danny Saucedo, Felicia Brandström, konferenciären och programledaren Emma Andersson och personal från ”Idol”-produktionen.

Enligt Lilli Assefa var de mest oroliga för Danny eftersom han klagade på smärtor i ryggen. I går meddelades det dock att alla är friskförklarade. Gårdagens videoinspelning ställdes in och ska i stället göras i morgon. – Vi bedömde att Markus och Erik behövde ladda om och vila, säger Lilli Assefa.

Annars ser förberedelserna för veckan ut som vanligt, och enligt TV 4:s producent Pelle Porseryd är fredagens final inte i fara.   – I nuläget är det inte aktuellt att finalen inte blir av. Porseryd kan inte ge någon exakt siffra på hur mycket en inställd final skulle kosta, men han säger att det skulle bli ”kostsamt”. 

klar

Artikellänk är kopierad

Hanna Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro