ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Ingen gräns som är förbjuden att överträda"

Joel Linde · 20 Nov 2015
Uppdaterad 23 Nov 2015

Foto: Gustav Gräll


De har en av Sveriges största podcaster och i september släppte de boken Tid – Livet är inte kronologiskt”. Nu ska duon Alex Schulman och Sigge Eklund gästa Metros ”Fråga mig” för att svara på tittarnas direktsända frågor.

klar

Artikellänk är kopierad

Alex: Boken handlar om tid, hur vi beter oss i den här samtiden, i den plats i livet vi är just nu, med barn i småbarnsåldern. Det speglar till vår egen barndom. Boken spänner över tre segment, ett då, ett nu och ett sen. Boken är uppbyggd så…

Sigge: Jag tycker det här är för segt. Det här ska kondenseras till tre rader, du har redan pratat i tio rader, Alex. 

Alex: Ja… Vi kommer fram till att livet kanske inte är kronologiskt som vi alltid har trott, som ett rakt streck, att den kanske är böjd…

Sigge: Wow. Det låter ju otroligt. Som en banan eller? Coolt.

Vem gick först över gränsen i er vänskap?

Sigge: Vi är båda ganska transparanta, ganska rastlösa, vi känner att det måste hända något i samtal. Därför pressar vi båda samtalet djupare hela tiden så därför finns det nog ingen gräns som är förbjuden att överträda.

Vilka frågor skulle ni vilja ha?

Sigge: Jag svarar aldrig på frågor om pengar, vad vi tjänar och så. Alex gillar ju sånt.

Alex: Gillar… Jag tänker väl att, ja, det kan jag väl svara på. Men det vore kul om Sigge fick frågor på områden där han inte kan så mycket. Typ, ”vad tror du om Örgryte, kommer de gå upp i allsvenskan nästa år?”

Sigge: Säg inte sådär. Nu kommer det 60 frågor om sport, det är väl inte så kul för nån. Men det vore kul om någon frågade om Alex pappa, man har ju inte fått höra så mycket om deras relation och så. 

När skäms ni för varandra?

Alex: I alla offentliga miljöer som har att göra med personer som utför service. Då kan Sigge vara ganska kantig. Då måste jag rädda honom.

Sigge: Om vi sitter i ett möte och Alex blir sårad eller kränkt av något som någon säger, då är han tyst resten av mötet, helt svart i blicken. 

Hur tänker ni inför ”Fråga mig”?

Sigge: Vi sitter ju bara i ett rum och podcastar utan att träffa någon av lyssnarna, så vi tycker att det är otroligt kul de få gånger vi får kontakt med lyssnare. 

klar

Artikellänk är kopierad

Joel Linde
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro