ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ingen gripen efter sprängdåd

Fredrik Beckman · 18 Okt 2011
Uppdaterad 18 Okt 2011
Greenwich Coffee & Salad på Andra Långgatan utsattes för ett attentat. Enligt vittnesuppgifter ska två personer lämnat platsen i en silverfärgad bil.

Greenwich Coffee & Salad på Andra Långgatan utsattes för ett attentat. Enligt vittnesuppgifter ska två personer lämnat platsen i en silverfärgad bil. Foto: Christina Blom


klar

Artikellänk är kopierad

Vid klockan 11 natten till i går small det. En sprängladdning detonerade i Cafe Greenwich Coffe & Salad på Andra Långgatan vid Masthuggstorget. När Metro talar med ägaren José Quiantilla känner han sig chockad. Han tog nyligen över kaféet, och öppnade så sent som förra måndagen. – Jag tog över för en dryg vecka sedan. Det är för jävligt att man ska få en sådan start. Han har tidigare ägt både kafé- och restaurangverksamhet, men säger sig aldrig ha blivit utsatt för hot. – Det måste ha med någon tidigare ägare att göra, jag känner inte sådana människor. Vid midnatt ringde polisen och berättade om förödelsen. – Jag trodde någon skojade. Min son bor nära, så han gick och kollade. Han kunde bekräfta att det var poliser där och att rutan var trasig. Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt, även om det ska ha kommit in vissa vittnesuppgifter.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Beckman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro