ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ingen mer Macworld – ingen mer Steve Jobs

Kristoffer Rengfors · 17 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Glöm den här synen. Inga fler presentationer från Steve Jobs.

Glöm den här synen. Inga fler presentationer från Steve Jobs. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Macälskarnas främsta mötesplats är nu ett minne blott. Apple drar sig ur mässan Macworld.När Macworld Expo startar den 5 januari kommer det att bli det sista Apple deltar i. Det meddelar Apple i ett pressmeddelande.– Apple når nu människor på fler sätt än någonsin, och precis som för många andra företag har mässor blivit en väldigt liten del av hur Apple når sina kunder, skriver företaget i ett pressmeddelande. Inte nog med det. Att Steve Jobs håller i Apples keynote på Macworld kommer inte heller ske i januari. Istället blir det Philip Schiller, vice vd för Apple som kommer hålla presentationen. Apple ger inga officiella uttalanden kring huruvida det har med Steve Jobs hälsa att göra eller inte.

På Macforum på nätet är det mest inbitna Macföljet i vad som närmast kan beskrivas som ett besviket upplösningstillstånd över nyheten. Apples aktiekurs föll cirka fem procent till följd av att företaget gick ut med beskedet om att inte längre medverka på Macworld Expo.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro