ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ingen pensionär

Pontus Hammarlund · 24 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Sutherland arbetar för att betala sina skulder

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: AP/Pressens bild

I ”Dirty sexy money” spelar filmstjärnan Donald Sutherland, 72, patriark i New Yorks rikaste familj.– Om jag hade lika mycket pengar som familjen Darling skulle jag ge bort dem väldigt snabbt, säger han.Metro besöker inspelningen av dramaserien i Los Angeles. Det är länge oklart om det samlade journalist-uppbådet ska få träffa skådespelaren. Men plötsligt kommer han och en improviserad och intim presskonferens sätter i gång.

Vad kan tv erbjuda en stor filmstjärna som dig?– 22 timmar rollkaraktär under ett år. Och en möjlighet att arbeta med geniet Craig Wright (seriens skapare och manusförfattare), han är briljant och ger mig ord att säga som jag inte kan minnas att jag haft tillgång till på en modern arbetsplats.

Du säger att du skulle ge bort pengarna om du hade lika mycket som familjen Darling – varför?– Varför? För  att ... alltså, jag har en massa skulder och lån som jag skulle betala först, resten skulle jag ge bort precis som Bill Gates, det han gör är underbart.

Skulle du vilja arbeta med din son Kiefer igen?– Han frågade om jag ville göra något i ”24” vilket jag tackade nej till på grund av att jag skulle göra en massa andra saker. Men jag skulle verkligen vilja jobba med honom.

Donald Sutherland är på strålande humör. När en representant från tv-bolaget försiktigt påpekar att det bara finns tid för en fråga till kommer repliken blixtsnabbt.– Nej, nej. Vi har lite mer tid.

Var du besviken när de lade ner serien ”Commander in chief” (sändes i TV 4 reds anm) redan efter en säsong?– Visst. Du räknar aldrig med en katastrof.

Vad får dig att fortsätta jobba så hårt?– Skuld.

I kväll 21.00 visas ännu ett avsnitt av ”Dirty sexy money” i Kanal 5.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro