ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ingen vila för Idolvinnaren

Anders Göransson · 4 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Någon chans att pusta ut får han inte, årets Idol-vinnare Markus Fagervall. Redan i helgen började han spela in sitt första album - förstapriset var ju ett skivkontrakt.Det blev ingen sovmorgon efter fredagkvällens segerfest på Grand Hotel. I stället steg han upp tidigt i lördags för att sitta i TV4:s morgonsoffa, och ett par timmar senare klev han in i Sony BMG:s studio.

Inspelningen ska klaras av på en vecka och om tre veckor ska albumet finnas ute i skivaffärerna.Markus har börjat gå igenom låtmaterialet och låter nöjd.– Jag får inte avslöja för mycket, jag kan bara säga att det blir mycket gitarr. Det blir bra bandfeeling på det. Det är bra stämning i studion, vi kommer på grejer och jobbar för fullt, berättar han.

När skivan är klar är det dags att turnera land och rike runt. Mycket gitarr och svett utlovas.– Jag kommer att dra ihop ett riktigt bra band med känsla. Det ska bli jävligt roligt att åka ut på turné.Hektiskt är det, men uppgifterna i kvällspressen om en kollaps är nonsens, enligt Markus.– Helt fel. Finns ingenting i det som stämmer.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro