ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Inkräktaren satte kniv mot halsen på bebis

Tomas Lundin · 6 Nov 2014
Uppdaterad 6 Nov 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Inkräktaren satte kniven mot halsen på barnet för att få mamman att avslöja var hon gömde sina smycken.

Rånaren lurade sig in i hemmet i Uxbridge, London på halloweenkvällen, rapporterar Get WestLondon.Mannen var klädd i neongula arbetskläder och därför trodde den 31-åriga kvinnan att han talade sanning när han sa att han skulle läsa av mätarställningen. 

Kvinnan gick före för att visa var mätaren fanns men när de kom till köket hörde hon sin 15-månadersbebis skrika, vände sig om och såg hur mannen höll en kniv mot bebisen. 

”Var är smyckena”, ska mannen ha frågat innan han band kvinnan till händer och fötter och stängde in mamman och barnet i badrummet. 

Därefter släppte han in en kvinnlig medhjälpare och tillsammans länsade de hemmet. Efter en knapp timme hittades de av grannar efter att kvinnans make försökt ringa och blivit orolig när han inte kom fram. 

Polisen har släppt en fantombild utifrån kvinnans beskrivning av mannen. Polisen hoppas att de ska få hjälp av att rånet skedde på just halloweenkvällen då så många potentiella vittnen var ute på gatorna.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro