ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

INRIKES Hallå där… Stefan Stinga, ägare till ett nyöppnat hundcafé i Ljura utanför Norrköping med af

Stockholm Andreas Jelvefors · 31 Jan 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där… Stefan Stinga, ägare till ett nyöppnat hundcafé i Ljura utanför Norrköping med affärsidé att servera husdjur kulinariska läckerheter.

Blir det inte både skitigt och högljutt i lokalen med ett så särartat kundklientel? -Hundar som är aggressiva, skäller och lever apa kommer inte in. Vi vill ju att det ska vara harmoni och trivsel. De som inte sköter sig bli utkastade, precis som på en vanlig krog.

Är det bara hundar som går på café? -Nej även katter och marsvin och andra husdjur är välkomna.

Men katt och hund fungerar väl inte tillsammans i restaurangkretsar? - Katter börjar bli vana vid hundar, många familjer har båda. Katter som kommer hit får sitta i bur eller vara kopplade.Ägare tar hit sitt djur på egen risk och oftast har de gott omdöme.

Vilka läckerheter på menyn går bäst? - Bäst går bakverk på majs och kyckling. En annan specialité är kycklingröra med lever och grönsaker.

Erbjuder ni djuren något mer än mat? - VI har ett hälsocenter i anslutning till cafét där djuret kan få ett bad , en klippning och även katt- och hundmassage.

Andréas Jelvefors

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Andreas Jelvefors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro