ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Inspelningen av Fast and Furious 7 stoppas på obestämd tid

Ellen Wennerström · 5 Dec 2013
Uppdaterad 5 Dec 2013

Produktionen av filmen Fast and Furious 7 läggs ner på obestämd till följd av att fimseriens stjärna Paul Walker gick bort i en tragisk bilolycka. Vi känner att det är vårt ansvar att stänga ner produktionen av Fast and Furious 7 för en tid så att vi kan bedöma de olika alternativ som finns för att kunna jobba vidare med serien.”

klar

Artikellänk är kopierad

Paul Walker gick bort i en tragisk bilolycka förra veckan. Nu stoppas inspelningen av filmen som han medverkade i.
Paul Walker gick bort i en tragisk bilolycka förra veckan. Nu stoppas inspelningen av filmen som han medverkade i.Foto: I lightboxen Lägg i varukorgen Ladda ned förhandsvisning Ladda ned högupplöst Bildnummer: 25.D7GYWM Byline: Allstar Picture Library / Alamy

Beslutet kommer från cheferna för Univeral Studios. De stängde omedelbart ner produktionen av filmen så att skådespelare och personal kunde sörja Walkers död, och nu verkar det som att de inte kommer starta upp igen på ett tag, rapporterar Female First på nätet.

Producenter, skribenter och skådespelarna måste först komma fram till hur de ska gå vidare med storyn utan sin huvudrollskaraktär Brian O’Connor, som spelats av Paul Walker i sex tidigare filmer.

– Just nu ägnar vi alla oss på Universal åt att stötta Pauls’ familj och teamet och skådespelarna i filmen. Vi känner att det är vårt ansvar att stänga ner produktionen av Fast and Furious 7 för en tid så att vi kan bedöma de olika alternativ som finns för att kunna jobba vidare med serien. Vi försöker hålla alla fans underrättade och vi kommer ut med vidare information när vi vet mer. Till dess vet vi att de sörjer vår bortgångne vän Paul Walker tillsammans med oss, säger talespersonen för Universal Studios.

Filmen där bland andra Vin Diesel, Jordana Brewster och Michelle Rodriguez medverkar, skulle ursprungligen haft premiär den 11 juli 2014.

LÄS MER:

Paul Walker död i bilkrasch

Vännerna hyllar döde filmstjärnan

Skådespelare som dött under filminspelningar

klar

Artikellänk är kopierad

Ellen Wennerström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro